Om oss

Om oss

Vi har rest kors och tvärs genom Irland flera gånger och besökt gårdar, ridcenter och uppfödare. Alla de samarbetspartners som du kan hitta här på vår sida har vi besökt och har en personlig relation till. Vi vet att du kommer få en fantastisk ridsemester på Irland, oavsett om du är nybörjare eller en duktig och erfaren ryttare med höga krav på din semester och hästarna. Vi vet att du kommer att bli nöjd!

En av de stora fördelarna med att boka sin resa med oss är att vi erbjuder rådgivning vid val av tur, och såklart inför och efter er resa. Oavsett fråga är ni välkomna att höra av er till oss. Utnyttja gärna vår kunskap. De flesta av resorna vi erbjuder är dessutom paket där transfer, boende, mat och ridning ingår. Enkelt och lätt! Vi har även ställt en garanti till kammarkollegiets resegaranti, vilket är en stor trygghet för er om någon av gårdarna mot förmodan skulle gå i konkurs.

Hos oss är det enkelt att skräddarsy sin ridsemester. Vill du ta med en sambo/vän som inte alls ser en tjusning i att tillbringa dagarna på hästryggen? På flera av våra turer går det utmärkt för medresenärer att ta del av endast mat och logi och fylla dagarna med andra aktiviteter. Irland är ett fantastiskt land att uppleva, både från hästryggen och till fots!

Vi som ligger bakom Capall Travel är och har under många år varit agent för Isländska Islandshestar, Eldhestar och Riding Iceland och sålt ridresor till Island. Vi har jobbat som guider på Islandshestars turer och ridit flera turer per år. Vi har en gedigen erfarenhet av ridsemestrar och vill nu även kunna erbjuda våra gäster en lika stor bredd med trygga och äventyrliga ridresor på Irland. Vi specialiserar oss på de länder vi säljer ridresor till för att kunna erbjuda vår fördjupade kunskap och hjälpa våra gäster att hitta just sin drömsemester.

Varför Irland?

Varför Irland?

Vi har länge haft ett gott öga till Irland. Inte bara hästarna, utan också irländarnas sköna och avslappnande inställning till livet. De mysiga fiskebyarna, historiska städerna och det fantastiska landskapet. Irland är med sin magiska grönska, dramatiska natur med höga klippor som störtar ner i Atlanten, oändliga sandstränder, orörda hedar och lummiga skogar som gjord för ridning.

Fördelen med att uppleva Irland från hästryggen är att hästarna tar oss till så många platser som vi aldrig annars hade fått uppleva. Man blir som ett med naturen och en uppfriskande galopp längs med breda stränder när den salta havsluften slår i ansiktet är svårslaget.

Många av de 4 miljoner irländare som bor på Irland har en speciell relation till sina hästar. Det är med stolthet och noggrannhet de sköter och avlar sina hästar, och det finns en anledning till att många i Sverige importerar sina hästar från just Irland.

Vi stöttar ISPCA

Vi stöttar ISPCA

Det finns gott om hästar på Irland och ibland lider de tyvärr. Eter den ekonomiska krisen för några år sedan övergavs tusentals hästar till sitt öde. Idag har de flesta tagits om hand, och en viktig organisation i det sammanhanget är ISPCA som är en frivilligorganisation som hjälper hästar som far illa till ett bättre öde. Capall Travel ger 1% av sin omsättning till ISPCA för att stödja deras verksamhet.

Vill du läsa mer om ISPCA och deras arbete, eller ge ett extra bidrag, besök www.ispca.ie

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti hos kammarkollegiet. Vilket är en trygghet för dig när du bokar din ridresa hos oss.

Klicka på loggan för att läsa mer!

Resegaranti hos Kammarkollegiet

Vi som jobbar här:

Vi på Capall Travel

Helena Bränneby, Elina Lundholm, Lotta Lind, Ulf Waldekrantz, Ola Gräsberg, Tina Waldekrantz, Kati Kaarna

Visste du..

...att Capall betyder häst på irländska?

Capall Travel är en del av New Element Scandinavia. Förutom ridresor har vi agenturen för ett flertal varumärken inom outdoor, lifestyle och ridsport.