Kontakta oss

Kontakta oss om ridresor till Irland

Oavsett om du vill boka en ridresa eller har några frågor våra ridresor är du välkommen att kontakta oss. Lättast är att fylla i formuläret här till höger eller att kontakta oss på mail (info@capalltravel.se) eller via telefon (+46 (8) 552 45 900 eller 070 584 14 63). Skulle vi inte svara i telefonen beror det på att vi har mycket och göra, så skicka ett mail med namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så snart vi får tid. Vi finns här för att svara på dina frågor.

Psst! Om du redan vet vilken ridresa du vill åka på kan det vara en fördel att fylla i vårt bokningsformulär under fliken Boka oss eftersom vi då får mycket av den information som gården kommer att behöva för att kunna genomföra din bokning.

Capall Travel
New Element Scandinavia AB
Näsby 52
155 93 Nykvarn

Tel kontor: 08 552 45 900
Tel kvällar och helger: 070 584 14 63

info@capalltravel.se

nes_payoff_centrerad220

Capall Travel är en del av New Element Scandinavia. Förutom ridresor har vi agenturen för ett flertal varumärken inom outdoor, lifestyle och ridsport.

Kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Adress:

Postadress:

Telefon:

Välj den ridresa du är intresserad av:

Ditt meddelande**Personuppgifter är de uppgifter som du lämnar till oss när du kontaktar oss. Du kan läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy här.